Aloittelin basson soiton joskus 13 vuotiaana, silloisen kouluni bändissä. Tästä ei tosin mennyt paljoakaan aikaa, kun perustimme kaveriporukalla ensimmäisen virallisen bändin. Tämän bändin nimi oli Nortia, johon myös Jani liittyi 97-98 tienoilla. Ennen vuosituhannen vaihdetta, jouduimme hautaamaan Nortian, koska soittajat hajautuivat opiskelujen ja töiden perässä ympäri Suomea. Kävin tämän jälkeen soittelemassa eri projekteissa, sekä keikoilla tuuraajana useammassakin eri bändissä. Vuosituhannen vaihteen jälkeen perustettiin uusi oma bändi nimeltään Wildcard. Tästä ei mennyt myöskään kauaa, kun perustimme vielä Pete Ahosen ja Jussi Onteron kanssa Ghost Machineryn. Samaan aikaan aloitin myös musiikin teknisemmän puolen ja aloin tekemään live-äänentoistoa sivutyönäni. Tätä kohtalaisen kiireistä aikaa kesti kevääseen 2007, jolloin päivätyöt veivät Tampereelle ja musiikkihommat jouduin jättämään taka-alalle. Tässä kohtaa jouduin jättämään niin Wildcardin, kuin myös Ghost Machineryn.

Tampereen aika kesti 6 vuotta ja palasin kotiseuduille vuonna 2013. Nyt muutaman vuoden ajatuksia kypsytellessä vahvistui käsitys, että musiikin pariin täytyy jälleen päästä. Vanhojen kavereiden kanssa jutellessa huomasimme, että meillä on samat ajatukset ja näin saatiikin loistava kokoonpano aikaiseksi ja tästä syntyi M.A.A.

Bassotaitelijan roolin lisäksi hoidan myös M.A.A:n tekniset toimet (äänitykset, miksaukset ja julkaisut), sekä digi- ja graafisen puolen.