Vonkamies -Videopäivitys

Tässä levyn toisen sinkkujulkaisun video Vonkamies nyt myös julkaistuna levyn lopullisella audio-raidalla.

Video ja oikeastaan myös koko biisi on tehty rennosti huumori-hengessä, hevinkään ei tarvitse olla aina niin vakavaa ja bändikin voi nauraa itselleen. Vaikka teemmekin musaa tosissaan, tietynlainen huumori on itsestäänselvyys ja voimavara kaikessa tekemisessä treeneistä keikkoihin. Hyvä fiilis tarttuu myös nauhalle.

Video kuvattiin studiomme pihapiirissä kesällä 2017 ja kuvaukset hoidettiin yhden hauskan päivän ja illan aikana. Naurettiin ja välissä taas kuvattiin. Pääosaan pääsivät paitsi maatilan hevoset myös vanha Tunturi-mopo jolla videon Vonkamies kurvailee reissuillensa.

Soittokohtaukset on kuvattu M.A.A Sound Studiolla joka on myös toki sama paikka jossa koko levy on nauhoitettu.