Taivas vai Maa -videon päivitys

Tässä levyn sinkkujulkaisun video Taivas vai Maa-biisistä nyt myös julkaistuna levyn loppulisella audio-raidalla.

Video kuvattiin pääasiassa Norjassa Lofooteilla kesällä 2016 ja yhteensä ajokilometrejä kertyi kuvauksissa n 2000km. Puolivälissä videota kitaristi kävelee kuuluisalla Rambergin rannalla, joka on upea valkoisine hiekkoineen, mutta harvakseltaan niin lämmin ilmastoltaan että olisi varsinaiseen uimiseen soveltuva.

Lofoottien maisemat ovat niin mykistävät että jokaisen tulisi käydä tuolla kerran elämässään. Korkeimmat kohtaukset kuvattiin Narvikfjället köysiradan ylä-aseman lähistöllä, noin 800m korkeudessa kuvissa takana näkyvästä merenpinnasta.

Sekä mennessä että palatessä yövyimme Katterjokk-hotellissa Riksgränsenillä aivan Norjan rajan tuntumassa. Hieno paikka saunallisine asuntoineen ja mahtava palvelu. Maisemallisesti Reine oli Lofooteilla ehkä se kaikkein hienoin sinertävine vuorineen, jotka nousevat pystysuoraan merestä.

Yhtä kaikki, upea reissu ja ehdottomasti palaamme tulevissa videoissa pohjoisen jylhiin maisemiin.

1 thought on “Taivas vai Maa -videon päivitys

Comments are closed.